sadaya Kategori
EN
Frits séjén

Frit séjén

Frit séjén
spésifikasi

Penampilan: dina bentuk granular sareng siap dianggo bentuk bubuk pre-grinding sayogi.

Nami komoditi

Code

Koéfisién Exp 20-150 c(X10-7)

Suhu némbak (c)

wengkuan aplikasi

Pamanas cai jero tank frit

(biru, kulawu, hideung)

YK-03

280.2

820-860

lambar waja

Frit anti skala

SGC-126

324.20

760-830

lambar waja


aplikasi:

Frits enamel bisa loba dipaké dina sedeng jeung luhur tungtung cookwares domestik, BBQ oven, grill na enamel bak mandi, enamel panerapan rumah tangga / utensils na tank manaskeun cai, panels enamel pikeun konstruksi na subway, hawa pre-manaskeun, exchanger panas, enamel reaktor, tank gudang jsb ...

Taros Kami