sadaya Kategori
EN
Kalungguhan Asétat

Kalungguhan Asétat

Kalungguhan Asétat
spésifikasi

Penampilan: kristal warnaan atawa granule bodas atawa bubuk

Ngaran Produk: kalungguhan asétat
Formula molekular: Pb(CH3COO)2·3H2O,
Beurat molekular: 379.34   
purity: 98%
penampilan: Kristal teu warnaan atanapi granul bodas atanapi bubuk
Kelas Kelas: 6.1
UN NO: 1616
packing: 25kgs / kantong

aplikasi:

Dipaké salaku astringent médis; bahan baku tina bahan kimia lianna sarta dipaké pikeun nyieun uyah kalungguhan lianna

Taros Kami