sadaya Kategori
ENEN
Taneuh Frit

Ground coat Frit

spésifikasi

Penampilan: Dina bentuk granular sareng siap dianggo bentuk bubuk pre-grinding sayogi.

Nami komoditi

Code

Exp. Koéfisién 20-150 c(X10-7)

Suhu némbak (c)

wengkuan aplikasi

Suhu luhur Co-Ni taneuh frit

SGC-101

288.10

840-880

lambar waja

Suhu tengah Co-Ni taneuh frit

SGC-111

292.10

800-840

lambar waja

Suhu rendah Co-Ni taneuh frit

SGC-122

309.20

780-820

lambar waja

Suhu luhur Ni taneuh frit

SGC-103

286.50

830-880

lambar waja

Suhu tengah Ni taneuh frit

SGC-116

304.10

800-840

lambar waja

Suhu rendah Ni taneuh frit

SGC-121

294.40

760-820

lambar waja

Suhu luhur Sb taneuh frit

SGC-105

298.10

840-880

lambar waja

Suhu tengah Sb taneuh frit

SGC-114

301.40

820-840

lambar waja

Suhu rendah Sb taneuh frit

SGC-124

289.90

780-820

lambar waja

Ground coat frits biasana dilapis dina pelat baja karbon rendah. Aranjeunna mibanda adherence alus sarta rentang tembak lega. Éta bisa dipaké misah atawa dicampurkeun jeung frits jas taneuh séjén nurutkeun suhu firing béda.

taneuh enamel frit04

微 信 图片 _2934

aplikasi:

Frits enamel bisa loba dipaké dina sedeng jeung luhur tungtung cookwares domestik, BBQ oven, grill na enamel bak mandi, enamel panerapan rumah tangga / utensils na tank manaskeun cai, panels enamel pikeun konstruksi na subway, hawa pre-manaskeun, exchanger panas, enamel reaktor, tank gudang jsb ...

Taros Kami

kategori panas