sadaya Kategori
EN
Langsung di frit

Langsung Dina Frit

Langsung Dina Frit
spésifikasi

Penampilan: Dina bentuk granular sareng siap dianggo bentuk bubuk pre-grinding sayogi.

Nami komoditi

Code

Koéfisién Exp 20-150 c(X10-7)

Suhu némbak (c)

wengkuan aplikasi

Direct on black frit

SGC-103

319.20

780-840

lambar waja

Direct on acid resistance frit

SGC-4200

320.80

780-840

lambar waja

Direct on coating light frit

SGC-415

310.20

820-840

lambar waja

Direct on coating matt frit

ECF-5010

362.8

820-840

lambar waja


aplikasi:

Frits enamel bisa loba dipaké dina sedeng jeung luhur tungtung cookwares domestik, BBQ oven, grill na enamel bak mandi, enamel panerapan rumah tangga / utensils na tank manaskeun cai, panels enamel pikeun konstruksi na subway, hawa pre-manaskeun, exchanger panas, enamel reaktor, tank gudang jsb ...

Taros Kami