sadaya Kategori
EN
Panutup Frit

Panutup Frit

Panutup Frit
spésifikasi

Penampilan: Dina bentuk granular sareng siap dianggo bentuk bubuk pre-grinding sayogi.

Nami komoditi

Code

Exp. Koéfisién 20-150 c(X10-7)

Suhu némbak (c)

wengkuan aplikasi

Middle temperature

Ti white cover frit

ETW-200

290.00

820-840

lambar waja

Hawa tiis

Ti white cover frit

ETW-220

280.70

780-820

lambar waja

Ti ivory frit

DLL-224

314.32

820-840

lambar waja

Ti cream frit

DLL-203

283.50

820-850

lambar waja

Ti lake blue frit

ETG-205

292.20

820-840

lambar waja

Ti fruit green frit

ETG-206

293.40

820-840

lambar waja

Ti pink frit

DLL-412

285.00

820-840

lambar waja

Royal blue frit

DLL-229

330.45

800-840

lambar waja

Bead enameling blue frit

SDB-502

285.00

820-850

lambar waja

Enamel cover coat frit have good opacity and gloss with clean and fine surface. They cannot be coated on the metal body directly.


aplikasi:

Frits enamel bisa loba dipaké dina sedeng jeung luhur tungtung cookwares domestik, BBQ oven, grill na enamel bak mandi, enamel panerapan rumah tangga / utensils na tank manaskeun cai, panels enamel pikeun konstruksi na subway, hawa pre-manaskeun, exchanger panas, enamel reaktor, tank gudang jsb ...

Taros Kami