sadaya Kategori
EN
Goreng beusi

Matak Beusi Frit

Matak Beusi Frit
spésifikasi

Penampilan: Dina bentuk granular sareng siap dianggo bentuk bubuk pre-grinding sayogi.

Nami komoditi

Code

Exp.Coefficient   20-150 c(X10-7)

Suhu némbak (c)

wengkuan aplikasi

Goreng beusi

ZT-6601

284.50

750-770

beusi tuang

Acid-resistance cast iron frit

SCI-902

278.53

760-800

beusi tuang

Direct on cast iron black frit

ZT-6620

331.81

760-800

beusi tuang


aplikasi:

Frits enamel bisa loba dipaké dina sedeng jeung luhur tungtung cookwares domestik, BBQ oven, grill na enamel bak mandi, enamel panerapan rumah tangga / utensils na tank manaskeun cai, panels enamel pikeun konstruksi na subway, hawa pre-manaskeun, exchanger panas, enamel reaktor, tank gudang jsb ...

Taros Kami