sadaya Kategori
EN
Asam Borat

Asam Borat

Asam Borat
spésifikasi

Borax industri mangrupakeun jenis bubuk kristalin bodas, euweuh bauan, satiny, rada kalawan pearly luster, triple slant kristalisasi squamous. Leyur dina cai, étanol, gliserol jeung éter, leyuran cai téh asam, kaleyuran dina cai naek kalawan suhu, sarta volatilize kalawan uap cai.

Ngaran Produk: Asam Borat
Formula molekular: H3BO3
Beurat molekular: 61.83
purity: 99.9%
penampilan: kristalin bubuk bodas
packing: 25kg / kantong

aplikasi:

Paling dipaké dina kaca jeung kaca serat, bisa ningkatkeun panas-lalawanan jeung transparansi, ningkatkeun kakuatan mékanis.
Dipaké dina enamel jeung industri keramik, bisa ningkatkeun luster jeung kateguhan tina enamel jeung produk keramik.
Sajaba ti éta, loba dipaké dina ubar, metallurgy, las logam, kulit, dyes, pangawét kai jeung widang lianna.

Taros Kami