Të gjitha kategoritë
ENEN
Frit transparente

Frit transparente

Specifikim

Pamja: Në formë grimcimi dhe pluhuri para bluarjes i gatshëm për përdorim.

Emri i mallit

kod

Exp.Koeficienti 20-150 c(X10-7)

qitje

Temperatura (c)

Shtrirja e aplikimit

Ti frit transparent

ECF-303

295.28

820-860

fletë çeliku

Temperatura e lartë Ti frut i pastër

ECF-300

301.70

820-860

fletë çeliku

Temperatura e mesme Ti frut i pastër

ECF-301

300.40

800-840

fletë çeliku

Temperatura e ulët Ti frut i pastër

ECF-302

324.10

780-830

fletë çeliku

Frit transparent me rezistencë ndaj acidit (A)

ECF-400

287.65

820-840

fletë çeliku

Frit transparent me rezistencë ndaj acidit (AA)

ECF-405

251.80

820-840

fletë çeliku

Fruta transparente mund të aplikohet në dekorimin e ngjyruesit në sipërfaqen e smaltit me ngjyrë të gjallë dhe tone të qëndrueshme. Temperatura e djegies së tyre është më e ulët se ajo e shtresës së poshtme.


Aplikacion:

Furrat e smaltit mund të përdoren gjerësisht në enë gatimi shtëpiake të nivelit të mesëm dhe të lartë, furrë BBQ, skarë dhe vaskë me smalt, pajisje shtëpiake/vegla shtëpiake dhe rezervuar për ngrohës uji, panele smalti për ndërtim dhe metro, parangrohës ajri, shkëmbyes nxehtësie, reaktor smalti, rezervuari i magazinimit etj…

Kontaktoni

Kategoritë e nxehta