Të gjitha kategoritë
ENEN
Pemë të tjera

Frit të tjera

Specifikim

Pamja: janë të disponueshme në formë kokrrizash dhe pluhuri i gatshëm për t'u përdorur para bluarjes.

Emri i mallit

kod

Exp.Koeficienti 20-150 c(X10-7)

Temperatura e ndezjes (c)

Shtrirja e aplikimit

Frit i brendshëm i rezervuarit të ngrohësit të ujit

(blu, gri, e zezë)

YK-03

280.2

820-860

fletë çeliku

Frit kundër shkallës

SGC-126

324.20

760-830

fletë çeliku


Aplikacion:

Furrat e smaltit mund të përdoren gjerësisht në enë gatimi shtëpiake të nivelit të mesëm dhe të lartë, furrë BBQ, skarë dhe vaskë me smalt, pajisje shtëpiake/vegla shtëpiake dhe rezervuar për ngrohës uji, panele smalti për ndërtim dhe metro, parangrohës ajri, shkëmbyes nxehtësie, reaktor smalti, rezervuari i magazinimit etj…

Kontaktoni

Kategoritë e nxehta