Të gjitha kategoritë
ENEN
Karbonat i magnezit

Karbonat i magnezit

Specifikim

Pamja: pluhur i bardhë

Emri i produktit:Karbonat i magnezit
Formula molekulare:MgCO3
Peshë molekulare:84.31
Pastërtia:41%
Tema & Dukje:Pluhur i bardhë
Paketimi:20kg / qese

Aplikacion:

Karbonat i lehtë i magnezit, i cili mund të përdoret si një mbushës dhe agjent i shkëlqyer përforcues për produktet e gomës, mund të përdoret për izolim termik, materiale izoluese kundër zjarrit rezistente ndaj temperaturave të larta dhe materiale izoluese të shkëlqyera, si dhe mund të përdoret gjithashtu për prodhimin e produkteve të avancuara të qelqit, kripërave të magnezit. , pigmente, bojëra, produkte kozmetike dhe farmaceutike ditore si veshje rezistente ndaj zjarrit, bojëra printimi, qeramika, kozmetikë, pastë dhëmbësh etj.
Karbonati i lehtë i magnezit në kategorinë e ushqimit mund të përdoret si një aditiv mielli, si dhe si tharës, mbrojtës i ngjyrës, mbartës, agjent kundër ngjitjes dhe pluhur kundër rrëshqitjes për atletët.

Na Kontaktoni