Të gjitha kategoritë
ENEN
Karbonat litiumi

Karbonat litiumi

Specifikim

Pamja: Pluhur i bardhë / grimcuar / pluhur

Emri i produktit:Karbonat litiumi
Formula molekulare:Li2CO3
Peshë molekulare:73.89
Pastërtia:99.5%, 99.9%
Tema & Dukje:Pluhur i bardhë / grimcuar / pluhur
Paketimi:25kg / qese

Aplikacion:

Karbonati i litiumit përdoret gjerësisht në alumin elektrolitik, bromur litium, smalt, qelq, qeramikë, lustër, pluhur për derdhje të vazhdueshme çeliku, xhami special. Përdoret gjithashtu në prodhimin e komponimeve të tjera të litiumit, mund të shndërrohet në klorur litium, metal litium, fluorid litium, monohidrat hidroksid litium etj…
Karbonati i litiumit i klasës së baterisë mund të përdoret në prodhimin e materialeve të baterive litium-jon.
Karbonati i litiumit i klasës farmaceutike ka një efekt të rëndësishëm frenues në maninë dhe mund të përmirësojë çrregullimin emocional të skizofrenisë.

Kontaktoni

Kategoritë e nxehta