Të gjitha kategoritë
ENEN
Nitrat plumbi

Nitrat plumbi

Specifikim

Pamja: Pluhur i bardhë kristali

Emri i produktit:Nitrat plumbi
Formula molekulare:Pb (NO3) 2
Peshë molekulare:331.20
Pastërtia:99% min
Tema & Dukje:Pluhur kristal i bardhë
Nota e klasës:5.1
UN JO:1469
Paketimi:Daulle çeliku

Aplikacion:

Përdoret si lëndë e parë e verdhë qumështore për industrinë e qelqit dhe smaltit dhe letrës. Përdoret për prodhimin e kripërave të tjera të plumbit në industrinë inorganike. Përdoret për të bërë astringent në industrinë farmaceutike. Përdoret në industrinë e rrezitjes, printimit dhe ngjyrosjes si një mjet për sensibilizuesit e fotove. Përdoret gjithashtu për të bërë shkrepëse, fishekzjarre, eksplozivë.

Kontaktoni

Kategoritë e nxehta