Të gjitha kategoritë
ENEN
Acetat plumbi

Acetat plumbi

Specifikim

Pamja: Kristal pa ngjyrë ose granula ose pluhur i bardhë

Emri i produktit:acetat plumbi
Formula molekulare:Pb(CH3COO)2·3H2O,
Peshë molekulare:379.34   
Pastërtia:98%
Tema & Dukje:Kristal pa ngjyrë ose granula ose pluhur i bardhë
Nota e klasës:6.1
UN JO:1616
Paketimi:25kgs / qese

Aplikacion:

Përdoret si astringent mjekësor; lëndët e para të kimikateve të tjera dhe përdoren për prodhimin e kripërave të tjera të plumbit

Kontaktoni

Kategoritë e nxehta