Të gjitha kategoritë
ENEN
Tokë Frit

Pallto e bluar Frit

Specifikim

Pamja: Në formë grimcimi dhe pluhuri para bluarjes i gatshëm për përdorim.

Emri i mallit

kod

Exp. Koeficienti 20-150 c(X10-7)

Temperatura e ndezjes (c)

Shtrirja e aplikimit

Fruta e bluar Co-Ni me temperaturë të lartë

SGC-101

288.10

840-880

fletë çeliku

Frit i grirë me temperaturë të mesme Co-Ni

SGC-111

292.10

800-840

fletë çeliku

Fruta e bluar Co-Ni me temperaturë të ulët

SGC-122

309.20

780-820

fletë çeliku

Fruta e bluar Ni me temperaturë të lartë

SGC-103

286.50

830-880

fletë çeliku

Temperatura e mesme Ni frut i bluar

SGC-116

304.10

800-840

fletë çeliku

Fruta e bluar Ni me temperaturë të ulët

SGC-121

294.40

760-820

fletë çeliku

Frit të bluar Sb me temperaturë të lartë

SGC-105

298.10

840-880

fletë çeliku

Temperatura e mesme Sb grimca e bluar

SGC-114

301.40

820-840

fletë çeliku

Frit të bluar Sb temperaturë të ulët

SGC-124

289.90

780-820

fletë çeliku

Thithjet e shtresës së tokës zakonisht lyhen në pllakën e çelikut me karbon të ulët. Ata kanë ngjitje të mirë dhe gamë të gjerë qitjeje. Ato mund të përdoren veçmas ose të përziera me petë të tjera të grira sipas temperaturës së ndryshme të pjekjes.


Aplikacion:

Furrat e smaltit mund të përdoren gjerësisht në enë gatimi shtëpiake të nivelit të mesëm dhe të lartë, furrë BBQ, skarë dhe vaskë me smalt, pajisje shtëpiake/vegla shtëpiake dhe rezervuar për ngrohës uji, panele smalti për ndërtim dhe metro, parangrohës ajri, shkëmbyes nxehtësie, reaktor smalti, rezervuari i magazinimit etj…

Na Kontaktoni