Të gjitha kategoritë
ENEN
Direkt në Frit

Direkt Në Frit

Specifikim

Pamja: Në formë grimcimi dhe pluhuri para bluarjes i gatshëm për përdorim.

Emri i mallit

kod

Exp.Koeficienti 20-150 c(X10-7)

Temperatura e ndezjes (c)

Shtrirja e aplikimit

Direkt në fërgim të zi

SGC-103

319.20

780-840

fletë çeliku

Direkt në frit me rezistencë ndaj acidit

SGC-4200

320.80

780-840

fletë çeliku

Direkt në veshje të fërguara të lehta

SGC-415

310.20

820-840

fletë çeliku

Direkt në veshjen e frit mat

ECF-5010

362.8

820-840

fletë çeliku


Aplikacion:

Furrat e smaltit mund të përdoren gjerësisht në enë gatimi shtëpiake të nivelit të mesëm dhe të lartë, furrë BBQ, skarë dhe vaskë me smalt, pajisje shtëpiake/vegla shtëpiake dhe rezervuar për ngrohës uji, panele smalti për ndërtim dhe metro, parangrohës ajri, shkëmbyes nxehtësie, reaktor smalti, rezervuari i magazinimit etj…

Kontaktoni

Kategoritë e nxehta