Të gjitha kategoritë
ENEN
Mbulesa Frit

Cover Coat Frit

Specifikim

Pamja: Në formë grimcimi dhe pluhuri para bluarjes i gatshëm për përdorim.

Emri i mallit

kod

Exp. Koeficienti 20-150 c(X10-7)

Temperatura e ndezjes (c)

Shtrirja e aplikimit

Temperatura e mesme

Ti kopertina e bardhe frit

ETW-200

290.00

820-840

fletë çeliku

Temperatura e ulët

Ti kopertina e bardhe frit

ETW-220

280.70

780-820

fletë çeliku

Ti frit fildishi

ETC-224

314.32

820-840

fletë çeliku

Ti krem ​​frit

ETC-203

283.50

820-850

fletë çeliku

Ti frit blu liqeni

ETG-205

292.20

820-840

fletë çeliku

Ti fruta jeshile frut

ETG-206

293.40

820-840

fletë çeliku

Ti frit rozë

ETC-412

285.00

820-840

fletë çeliku

Frit blu mbretërore

ETC-229

330.45

800-840

fletë çeliku

Rruaza që smaltojnë frit blu

SDB-502

285.00

820-850

fletë çeliku

Fritet e veshjes së smaltit kanë perde dhe shkëlqim të mirë me sipërfaqe të pastër dhe të imët. Ato nuk mund të vishen drejtpërdrejt në trupin metalik.


Aplikacion:

Furrat e smaltit mund të përdoren gjerësisht në enë gatimi shtëpiake të nivelit të mesëm dhe të lartë, furrë BBQ, skarë dhe vaskë me smalt, pajisje shtëpiake/vegla shtëpiake dhe rezervuar për ngrohës uji, panele smalti për ndërtim dhe metro, parangrohës ajri, shkëmbyes nxehtësie, reaktor smalti, rezervuari i magazinimit etj…

Kontaktoni

Kategoritë e nxehta