Të gjitha kategoritë
ENEN
Frit prej gize

Gize Frit

Specifikim

Pamja: Në formë grimcimi dhe pluhuri para bluarjes i gatshëm për përdorim.

Emri i mallit

kod

Exp.Coefficient   20-150 c(X10-7)

Temperatura e ndezjes (c)

Shtrirja e aplikimit

Frit prej gize

ZT-6601

284.50

750-770

gize

Acid-resistance cast iron frit

SCI-902

278.53

760-800

gize

Direct on cast iron black frit

ZT-6620

331.81

760-800

gize


Aplikacion:

Furrat e smaltit mund të përdoren gjerësisht në enë gatimi shtëpiake të nivelit të mesëm dhe të lartë, furrë BBQ, skarë dhe vaskë me smalt, pajisje shtëpiake/vegla shtëpiake dhe rezervuar për ngrohës uji, panele smalti për ndërtim dhe metro, parangrohës ajri, shkëmbyes nxehtësie, reaktor smalti, rezervuari i magazinimit etj…

Kontaktoni

Kategoritë e nxehta