Të gjitha kategoritë
ENEN
Oksidi i Borit

Oksidi i Borit

Specifikim

Pamja: Kristal pa ngjyrë qelqi ose pluhur kristalor i bardhë

Emri i produktit:Oksidi i Borit
Sinonimet:Anhidridi borik, Trioksidi i Borit
Formula molekulare:B2O3
Peshë molekulare:69.62
Pastërtia:99%
Tema & Dukje:Kristal pa ngjyrë qelqi ose pluhur kristalor i bardhë
Paketimi:25kg / qese


Aplikacion:

Lëndët e para për bor dhe komponimet e ndryshme të borit, flukset për smaltin dhe lustër qeramike, materiale zjarrduruese, materiale saldimi, aditivë për materialet e veshjes së furrave, rezistent ndaj zjarrit të veshjes kundër flakës, katalizator sintezë organik, reagentë të përgjithshëm kimik, etj.

Na Kontaktoni