Të gjitha kategoritë
ENEN
Boron Karbide

Boron Karbide

Specifikim

Madhësia e kokrrës

Madhësia bazë μm

B%

C%

B4C%

F60

250

77-80

17-21

96-98

F70

212

F80

180

F90

150

F100

125

F120

106

F150

75

F180

75-63

76-79

95-97

F220

63-53

F230

D50=53 3.0 ±

F240

D50=44.5 2.0 ±

F280

D50=36.5 1.5 ±

75-79

95-96

F320

D50=29.2 1.5 ±

F360

D50=22.8 1.5 ±

F400

D50=17.3 1.0 ±

F500

D50=12.8 1.0 ±

74-78

94-95

F600

D50=9.3 1.0 ±

F800

D50=6.5 1.0 ±

F1000

D50=4.5 0.8 ±

74-78

91-94

F1200

D50=3.0 0.5 ±

F1500

<5

60 # -150 #

250-75

76-81

93-97

-100 rrjetë

<150

76-81

-200 rrjetë

<75

-325 rrjetë (0-44μm)

<45

-25μm

<25

-10μm

<10


Emri i produktit:Karabit bor
Formula molekulare:B4C
Peshë molekulare:55.26
Standardi i notës:Shkalla industriale
Pastërtia:93-98% min
Tema & Dukje:Pluhur i zi
Paketimi:25 kg/çantë, 1000 kg/paletë

Aplikacion:

Fusha gërryese:
Sipërfaqet e orëve dhe bizhuteritë.
Materialet zjarrduruese:
Si një aditiv antioksidant në fushën refraktare.
Materialet e qeramikës:
Si materiale të bëra nga produkte karabit bor dhe komponentë rezistent ndaj konsumit, duke përdorur në industritë e shpërthimit, vulosjes, makinerive, anijeve, automjeteve, makinerive, aviacionit dhe hapësirës ajrore.
Pllaka të blinduara:
Pllaka të blinduara të karabit bor me densitet të lartë, sedilje helikopterësh kundër plumbave.
Industria bërthamore:
Karbidi i borit është një material i rëndësishëm për aplikimet bërthamore për shkak të seksionit kryq të përthithjes së lartë.
Agjenti Boriding:
Karbidi i borit është një lëndë e parë që përdoret në agjentin bordues. Pas trajtimit, fortësia dhe rezistenca ndaj konsumit të sipërfaqes përmirësohen shumë.
Aditivë kimikë:
Për shkak të rezistencës së mirë kimike të karabit të borit, për prodhimin e materialeve të tjera që përmbajnë bor si boridi i titanit ose boruri i zirkonit.
Karburanti i ngurtë:
Lëndë shtytëse me bazë karabit bor për raketa me kanale.

Na Kontaktoni