Të gjitha kategoritë
ENEN
boraks

boraks

Specifikim

Pamja: Pluhur kristalor i bardhë ose granula

Emri i produktit:Borax anhydrous, Borax pentahydrate, Borax dekahidrat
Formula molekulare:Na2B4O7, Na2B4O7. 5(H2O), Na2B4O7. 10 (H2O)
Pastërtia:99.9% 99.5%
Tema & Dukje:Pluhur kristalor i bardhë ose granula
Paketimi:25kgs / qese

Aplikacion:

Boraksi është lënda e parë bazë e përbërjes së borit, pothuajse e gjithë përbërja e borit mund të bëhet nga boraksi. Ai përfshin një aplikim të rëndësishëm dhe të gjerë në metalurgji, çelik, makineri, industri ushtarake, vegla prerëse, prodhim letre, valvula elektronike, kimike, tekstile etj.

Kontaktoni

Kategoritë e nxehta