Të gjitha kategoritë
ENEN
Karbonat bariumi

Karbonat bariumi

Specifikim

Pamja: pluhur i bardhë

Emri i produktit:Karbonat bariumi
Formula molekulare:BaCO3
Peshë molekulare:197.34
Pastërtia:99.2%
Tema & Dukje:Pluhur i bardhë
Klasa Grad: 6.1
UN JO:1564
Paketimi:25kg / qese

Aplikacion:

Si lëndë ndihmëse për veshjet qeramike dhe xhamit optik përdoren në prodhimin e komponentëve elektronikë si qeramika elektronike, termistorët PTC dhe kondensatorët. Analiza e hekurit në kalcium, magnez, mangan dhe zink. Karakterizimi dhe përcaktimi i halogjeneve në përbërjet organike. Përdoret në prodhimin e kripërave të bariumit, pigmenteve, fishekzjarreve, qeramikës me rodenticide dhe si mbushës dhe pastrues uji. Përdoret në katalizatorë. Prodhimi i qeramikës elektronike dhe ujit të pastruar, prodhimi i pigmenteve, veshjeve ose kripërave të tjera të stronciumit për prodhimin e qelqit optik, materialeve magnetike të bismutit etj janë lëndë të para kimike të rëndësishme për prodhimin e tubave të qelqit, materialeve magnetike dhe xhamit optik të avancuar. Sulfati i tepërt në solucionin e kromit përdoret gjithashtu në tretësirën e bardhë pasivuese të shtresës së galvanizuar, dhe mund të përdoret gjithashtu për trajtimin e ujërave të zeza.

Kontaktoni

Kategoritë e nxehta