Të gjitha kategoritë
ENEN
Rreth Nesh

PRODUKTET EKSPORTUESE

Gjithashtu ne kemi gjetur furnizues të qëndrueshëm dhe të besueshëm të karabit të borit dhe boraksit/acidit borik dhe karbonatit/hidroksidit të litiumit dhe materialeve të tjera kimike. Produktet tona janë eksportuar në Amerikën e Jugut dhe Azinë Lindore të Mesme dhe Juglindore dhe Afrikë etj…

QËLLIMI

Zhvillimi i përbashkët dhe krijimi i së ardhmes

Joylong është partneri juaj i besueshëm, kërkesa e klientëve është tendenca jonë, kënaqësia e klientëve është qëllimi ynë.

Ne sinqerisht shpresojmë të bashkëpunojmë me klientët e rinj dhe të vjetër për të zhvilluar dhe krijuar të ardhmen së bashku.