сите категории
ENEN
Транспарентен Фрит

Транспарентен Фрит

спецификација

Изглед: Достапни се во грануларна форма и форма на прашок за претходно мелење подготвен за употреба.

Име на стока

Код

Екс.Коефициент 20-150 c(X10-7)

Пукање

Температура (c)

Обем на апликација

Ти транспарентен фрит

ECF-303

295.28

820-860

челичен лим

Висока температура Ti чист фрит

ECF-300

301.70

820-860

челичен лим

Средна температура Ti бистар фрит

ECF-301

300.40

800-840

челичен лим

Ниска температура Ti чист фрит

ECF-302

324.10

780-830

челичен лим

Проѕирен фрит отпорен на киселина (А)

ECF-400

287.65

820-840

челичен лим

Проѕирен фрит отпорен на киселина (АА)

ECF-405

251.80

820-840

челичен лим

Транспарентниот фрит може да се примени на декорацијата со боја на емајлирана површина со живописни бои и стабилни тонови. Нивната температура на палење е пониска од онаа на долниот слој.


Апликација:

Емајлиран фрит може широко да се користи во средни и високи домашни садови, печка за скара, скара и емајлирана када, емајлирани апарати за домаќинство/прибор и резервоар за бојлер, емајлирани панели за градежништво и подземна железница, грејач за воздух, разменувач на топлина, реактор за емајл, резервоар за складирање итн…

Контактирајте нѐ