сите категории
ENEN
Други фрит

Други фрит

спецификација

Изглед: во грануларна форма и форма на прашок за претходно мелење готови за употреба.

Име на стока

Код

Екс.Коефициент 20-150 c(X10-7)

Температура на палење (c)

Обем на апликација

Внатрешен резервоар за бојлер фрит

(сина, сива, црна)

YK-03

280.2

820-860

челичен лим

Фрит против бигор

SGC-126

324.20

760-830

челичен лим


Апликација:

Емајлиран фрит може широко да се користи во средни и високи домашни садови, печка за скара, скара и емајлирана када, емајлирани апарати за домаќинство/прибор и резервоар за бојлер, емајлирани панели за градежништво и подземна железница, грејач за воздух, разменувач на топлина, реактор за емајл, резервоар за складирање итн…

Контактирајте нѐ

Жешки категории