сите категории
ENEN
Ацетат на олово

Ацетат на олово

спецификација

Изглед: безбоен кристал или бела гранула или прав

Име на производ:олово ацетат
Молекуларна формула:Pb(CH3COO)2·3H2O,
Молекуларна Тежина:379.34   
Чистота:98%
изглед:Безбоен кристал или бела гранула или прав
Одделение за класа:6.1
ООН НЕ:1616
Пакување:25 кг/торба

Апликација:

Се користи како медицински адстрингент; суровини од други хемикалии и се користат за правење други соли на олово

Контактирајте нѐ

Жешки категории