сите категории
ENEN
Мелен Фрит

Мелено палто Фрит

спецификација

Изглед: Достапни се во грануларна форма и форма на прашок за претходно мелење подготвен за употреба.

Име на стока

Код

Exp. Коефициент 20-150 c(X10-7)

Температура на палење (c)

Обем на апликација

Мелен фрит со висока температура Co-Ni

SGC-101

288.10

840-880

челичен лим

Мелен фрит со средна температура Co-Ni

SGC-111

292.10

800-840

челичен лим

Мелен фрит со ниска температура Co-Ni

SGC-122

309.20

780-820

челичен лим

Висока температура Ни мелен фрит

SGC-103

286.50

830-880

челичен лим

Средна температура Ni мелен фрит

SGC-116

304.10

800-840

челичен лим

Ниска температура Ниски мелен фрит

SGC-121

294.40

760-820

челичен лим

Висока температура Sb мелен фрит

SGC-105

298.10

840-880

челичен лим

Средна температура Sb мелен фрит

SGC-114

301.40

820-840

челичен лим

Ниска температура Sb мелен фрит

SGC-124

289.90

780-820

челичен лим

Мелените фритчиња обично се премачкуваат на плочата од нискојаглероден челик. Имаат добро прилепување и широк опсег на отпуштање. Тие можат да се користат одделно или да се мешаат со други мелени фроти според различна температура на печење.


Апликација:

Емајлиран фрит може широко да се користи во средни и високи домашни садови, печка за скара, скара и емајлирана када, емајлирани апарати за домаќинство/прибор и резервоар за бојлер, емајлирани панели за градежништво и подземна железница, грејач за воздух, разменувач на топлина, реактор за емајл, резервоар за складирање итн…

Контактирајте нѐ