сите категории
ENEN
Директно на фрит

Директен на Фрит

спецификација

Изглед: Достапни се во грануларна форма и форма на прашок за претходно мелење подготвен за употреба.

Име на стока

Код

Екс.Коефициент 20-150 c(X10-7)

Температура на палење (c)

Обем на апликација

Директно на црн фрит

SGC-103

319.20

780-840

челичен лим

Директно на фрит отпорен на киселина

SGC-4200

320.80

780-840

челичен лим

Директно на облогата лесен фрит

SGC-415

310.20

820-840

челичен лим

Директно на облогата мат фрит

ECF-5010

362.8

820-840

челичен лим


Апликација:

Емајлиран фрит може широко да се користи во средни и високи домашни садови, печка за скара, скара и емајлирана када, емајлирани апарати за домаќинство/прибор и резервоар за бојлер, емајлирани панели за градежништво и подземна железница, грејач за воздух, разменувач на топлина, реактор за емајл, резервоар за складирање итн…

Контактирајте нѐ