сите категории
ENEN
Корица Фрит

Покријте палто Фрит

спецификација

Изглед: Достапни се во грануларна форма и форма на прашок за претходно мелење подготвен за употреба.

Име на стока

Код

Exp. Коефициент 20-150 c(X10-7)

Температура на палење (c)

Обем на апликација

Средна температура

Ти бела покривка фрит

ETW-200

290.00

820-840

челичен лим

Ниска температура

Ти бела покривка фрит

ETW-220

280.70

780-820

челичен лим

Ти фрит од слонова коска

ЕТЦ-224

314.32

820-840

челичен лим

Ти крем фрит

ЕТЦ-203

283.50

820-850

челичен лим

Ти езерски син фрит

ЕТГ-205

292.20

820-840

челичен лим

Ти овошје зелен фрит

ЕТГ-206

293.40

820-840

челичен лим

Ти розов фрит

ЕТЦ-412

285.00

820-840

челичен лим

Кралско сино фрит

ЕТЦ-229

330.45

800-840

челичен лим

Монистра емајлирање син фрит

СДБ-502

285.00

820-850

челичен лим

Емајлираното покривање на фрит има добра непроѕирност и сјај со чиста и фина површина. Тие не можат директно да се обложат на металното тело.


Апликација:

Емајлиран фрит може широко да се користи во средни и високи домашни садови, печка за скара, скара и емајлирана када, емајлирани апарати за домаќинство/прибор и резервоар за бојлер, емајлирани панели за градежништво и подземна железница, грејач за воздух, разменувач на топлина, реактор за емајл, резервоар за складирање итн…

Контактирајте нѐ

Жешки категории