сите категории
ENEN
Фрит од леано железо

Фрит од леано железо

спецификација

Изглед: Достапни се во грануларна форма и форма на прашок за претходно мелење подготвен за употреба.

Име на стока

Код

Екс.Коефициент 20-150 c(X10-7)

Температура на палење (c)

Обем на апликација

Фрит од леано железо

ZT-6601

284.50

750-770

леано железо

Фрит од леано железо отпорен на киселина

СЦИ-902

278.53

760-800

леано железо

Директно на црн фрит од леано железо

ZT-6620

331.81

760-800

леано железо


Апликација:

Емајлиран фрит може широко да се користи во средни и високи домашни садови, печка за скара, скара и емајлирана када, емајлирани апарати за домаќинство/прибор и резервоар за бојлер, емајлирани панели за градежништво и подземна железница, грејач за воздух, разменувач на топлина, реактор за емајл, резервоар за складирање итн…

Контактирајте нѐ

Жешки категории