сите категории
ENEN
Борон оксид

Борон оксид

спецификација

Изглед: безбоен стаклен кристал или бел кристален прав

Име на производ:Борон оксид
Синоними:Борен анхидрид, бор триоксид
Молекуларна формула:Б2О3
Молекуларна Тежина:69.62
Чистота:99%
изглед:Безбоен стаклен кристал или бел кристален прав
Пакување:25kg / торба


Апликација:

Суровини за бор и разни борни соединенија, флукс за емајл и керамичка глазура, огноотпорни материјали, материјали за заварување, адитиви за материјали за облоги на печки, огноотпорни облоги за отпорни на пламен, катализатор за органска синтеза, општи хемиски реагенси итн.

Контактирајте нѐ

Жешки категории