сите категории
EN
За Тоше

ИЗВОЗНИ ПРОИЗВОДИ

Исто така, најдовме стабилен и веродостоен снабдувач на бор карбид и боракс/борна киселина и литиум карбонат/хидроксид и други хемикалии. Нашите производи се извезуваат во Јужна Америка и Среден-Исток и Југоисточна Азија и Африка итн…

ЦЕЛ

Заеднички развој и идно создавање

Joylong е ваш сигурен партнер, побарувачката на клиентите е наша тенденција, задоволството на клиентите е нашата цел.

Искрено се надеваме дека ќе соработуваме со новите и старите клиенти за да ја развиваме и креираме иднината заедно.