Kabeh Kategori
EN
Frit transparan

Frit transparan

Frit transparan
Keterangan

Katon: Ing wangun granular lan siap-kanggo-nggunakake wangun bubuk wis mecah kasedhiya.

Jeneng komoditas

kode

Koefisien Exp. 20-150 c(X10-7)

Nglereni

Temperature(c)

Ruang lingkup aplikasi

Ti transparent frit

ECF-303

295.28

820-860

lembaran waja

High temperature Ti clear frit

ECF-300

301.70

820-860

lembaran waja

Middle temperature Ti clear frit

ECF-301

300.40

800-840

lembaran waja

Low temperature Ti clear frit

ECF-302

324.10

780-830

lembaran waja

Acid resistance transparent frit (A)

ECF-400

287.65

820-840

lembaran waja

Acid resistance transparent frit (AA)

ECF-405

251.80

820-840

lembaran waja

Transparent frit can apply to colorant decoration on enamel surface with vibrant color and stable tones. Their firing temperature is lower than that of the below layer.


aplikasi:

Enamel frits bisa digunakake digunakake ing medium lan dhuwur mburi cookwares domestik, BBQ open, Panggangan lan enamel bathtub, enamel kluwarga Perkakas / utensils lan tank mesin ingkang ndamel benter banyu, panel lapisan untu kang atos kanggo construction lan subway, online pre-heater, exchanger panas, reaktor lapisan untu kang atos, tank panyimpenan etc ...

Contact Us