Kabeh Kategori
EN
Asetat timbal

Asetat timbal

Asetat timbal
Keterangan

Penampilan: kristal tanpa warna utawa granula putih utawa bubuk

Product Name: timbal asetat
Formula molekul: Pb(CH3COO)2·3H2O,
Bobot molekul: 379.34   
Purity: 98%
katon: Kristal tanpa warna utawa granul putih utawa bubuk
Kelas Kelas: 6.1
UN NO.: 1616
packing: 25kgs / tas

aplikasi:

Digunakake minangka astringent medis; bahan mentah saka bahan kimia liyane lan digunakake kanggo nggawe uyah timbal liyane

Contact Us