Kabeh Kategori
EN
Frit lemah

Frit lemah

Frit lemah
Keterangan

Katon: Ing wangun granular lan siap-kanggo-nggunakake wangun bubuk wis mecah kasedhiya.

Jeneng komoditas

kode

Exp. Koefisien 20-150 c(X10-7)

Suhu Tembak (c)

Ruang lingkup aplikasi

Suhu dhuwur Co-Ni lemah frit

SGC-101

288.10

840-880

lembaran waja

Suhu tengah Co-Ni lemah frit

SGC-111

292.10

800-840

lembaran waja

Suhu rendah Co-Ni lemah frit

SGC-122

309.20

780-820

lembaran waja

Suhu dhuwur Ni lemah frit

SGC-103

286.50

830-880

lembaran waja

Suhu tengah Ni lemah frit

SGC-116

304.10

800-840

lembaran waja

Suhu rendah Ni lemah frit

SGC-121

294.40

760-820

lembaran waja

Suhu dhuwur Sb frit lemah

SGC-105

298.10

840-880

lembaran waja

Suhu tengah Sb frit lemah

SGC-114

301.40

820-840

lembaran waja

Suhu rendah Sb frit lemah

SGC-124

289.90

780-820

lembaran waja

Ground coat frits biasane dilapisi ing piring baja karbon rendah. Dheweke duwe ketaatan sing apik lan jarak tembak sing amba. Bisa digunakake kanthi kapisah utawa dicampur karo frits jas lemah liyane miturut suhu tembak sing beda.


aplikasi:

Enamel frits bisa digunakake digunakake ing medium lan dhuwur mburi cookwares domestik, BBQ open, Panggangan lan enamel bathtub, enamel kluwarga Perkakas / utensils lan tank mesin ingkang ndamel benter banyu, panel lapisan untu kang atos kanggo construction lan subway, online pre-heater, exchanger panas, reaktor lapisan untu kang atos, tank panyimpenan etc ...

Contact Us