Kabeh Kategori
EN
Langsung ing frit

Langsung Ing Frit

Langsung Ing Frit
Keterangan

Katon: Ing wangun granular lan siap-kanggo-nggunakake wangun bubuk wis mecah kasedhiya.

Jeneng komoditas

kode

Exp.Coefficient 20-150 c(X10-7)

Suhu Tembak (c)

Ruang lingkup aplikasi

Direct on black frit

SGC-103

319.20

780-840

lembaran waja

Direct on acid resistance frit

SGC-4200

320.80

780-840

lembaran waja

Direct on coating light frit

SGC-415

310.20

820-840

lembaran waja

Direct on coating matt frit

ECF-5010

362.8

820-840

lembaran waja


aplikasi:

Enamel frits bisa digunakake digunakake ing medium lan dhuwur mburi cookwares domestik, BBQ open, Panggangan lan enamel bathtub, enamel kluwarga Perkakas / utensils lan tank mesin ingkang ndamel benter banyu, panel lapisan untu kang atos kanggo construction lan subway, online pre-heater, exchanger panas, reaktor lapisan untu kang atos, tank panyimpenan etc ...

Contact Us