Kabeh Kategori
EN
Frit wesi

Frit wesi Cast

Frit wesi Cast
Keterangan

Katon: Ing wangun granular lan siap-kanggo-nggunakake wangun bubuk wis mecah kasedhiya.

Jeneng komoditas

kode

Exp.Coefficient   20-150 c(X10-7)

Suhu Tembak (c)

Ruang lingkup aplikasi

Frit wesi

ZT-6601

284.50

750-770

matak wesi

Acid-resistance cast iron frit

SCI-902

278.53

760-800

matak wesi

Direct on cast iron black frit

ZT-6620

331.81

760-800

matak wesi


aplikasi:

Enamel frits bisa digunakake digunakake ing medium lan dhuwur mburi cookwares domestik, BBQ open, Panggangan lan enamel bathtub, enamel kluwarga Perkakas / utensils lan tank mesin ingkang ndamel benter banyu, panel lapisan untu kang atos kanggo construction lan subway, online pre-heater, exchanger panas, reaktor lapisan untu kang atos, tank panyimpenan etc ...

Contact Us